Tillbaka efter lite semester och nu är det inte långt kvar tills den stora säsongen drar igång, men först ska dagens utbud granskas. Häng med.

Infjärdens SK – Friska Viljor
Mitt tips: 1X
Insats: 1/10

Infjärden kämpar på i botten och måste börja ta poäng nu om laget ska ha någon som helst chans, i senaste matchen förlorade man just på Friska Viljor med 2-1 borta, på dom fem senaste har man den dystra raden 1-0-4 och senaste vinsten kom hemma.

Friska Viljor har spelat betydligt stabilare i sina senaste matcher, senast vinst mot Infjärden, på dom fem senaste har man 2-0-3 och laget ligger nu på en sjätte plats i tabellen.

Till dagens match har man dock lite problem i laget då en del spelare saknas, Luis Vasquez, Erik Johansson, Håkan Holmgren är definitivt borta, frågetecken finns för Daniel Östman. Laget räknar med en tuff match mot ett heltaggat hemmalag.

Friska Viljor har inte spelat särskilt övertygande borta denna säsong, dom flesta poäng har Infjärden tagit hemma och mot ett bortalag med skador tycker jag att man borde ha en liten chans till en pinne idag.

Jag lutar mig tillbaka mot oddset som bjuds på 1X här som ligger runt 2.45 och testar med liten insats.

Palmeiras – Fluminense
Mitt tips: 1
Insats: 7/10

Botten mot toppen möts här inatt och Palmeiras är rättmätig storfavorit.

Palmeiras ligger på andra plats i tabellen där endast målskillnad skiljer laget ifrån Atlético Mineiro som leder ligan. Palmeiras har spelat riktigt bra senaste tiden och i senaste matchen vann man med klara 3-0 borta mot Corinthians. På dom fem senaste nu har man 4-0-1.

Inte mycket stämmer för Fluminense just nu som ligger näst sist i tabellen, i senaste matchen lyckades man dock med att få 1-1 hemma mot Cruzeiro, raden dom fem senaste är dock dyster med 0-1-4.

Det ska mycket till för att Palmeiras ska förlora denna match, man har inga skador eller andra bekymmer i laget, Fluminense saknas en handfull spelare och har dessutom riktigt taskig form.

Ettan är given och testas med hög insats, oddsen på denna ligger runt 1.45 och det är bara att leta högsta oddset.

Lycka till.