Ja full pott senast i Brasilianska ligan och vi får väl hoppas på att den fina formen håller i sig även i nattens omgång. Omgången bjuder i alla fall på ett par fina spel. Häng med.

Goiás – Palmeiras
Mitt tips: 2:a
Insats: 2/10

Goiás vann enkelt senast när man bortaslog botten laget Fluminense med klara 4-1, Goiás har bjudit på ett stabilt spel i sina senaste matcher, dock förlorade man överraskande mot Avaí i näst senaste omgången.

På dom fem senaste har laget mäktat med 3-0-2.

Palmeiras har en riktigt fin form för dagen och är fortsatt obesegrade på dom fem senaste i ligan, senast vann man hemma med 1-0 mot Santo André.

Två lag med riktigt fin dagsform drabbar samman här idag, att döma av oddsen så håller bolagen lagen väldigt jämna och visst är det också en jämn match på förhand.

Goiás har inte övertygat hemma denna säsong med 1-3-2, Palmeiras har endast två vinster borta denna säsong.

Goiás ska vara favoriter med hemmaplans fördel, dock är jag aningen osäker på laget efter att man förlorade mot Avaí senast man spelade hemma.

Trots att matchen känns jämn och risken för ett oavgjort resultat finns så finner jag trots allt ett litet värde i oddset på Palmeiras och testar tvåan med liten insats.

Internacional – Sao Paulo
Mitt tips: Internacional -1
Insats: 4/10

Internacional förlorade i sin senaste match borta mot Grêmio med 2-1, på dom fem senaste har man 3-0-2.

Sao Paulo vann sin senaste match hemma mot Santos med 2-1, laget har spelat ok i sina senaste matcher och man har nu 2-1-2 på dom fem senaste.

Internacional har denna säsong spelat riktigt bra hemma, och hemma är man också väldigt starka, denna säsong har man 4-1-0 och är därmed också obesegrade hemma.

Sao Paulo är inte ett bra bortalag, denna säsong har man inte tagit en enda bortavinst i ligan med raden 0-2-4.
Internacional är också det bättre laget och i denna match ska inte Sao Paulo ha särskilt mycket att säga till om.

Jag litar fullt ut på Internacional här och testar ett handicap på -1 med måttlig insats. Ett slut resultat på 2-0 skulle inte vara överraskande.

Lycka till.