Dagen bjuder på fint väder och fin fotboll från Brasilien, häng med.

Goiás – Avaí
Mitt tips: Goiás -1
Insats: 4/10

Senast i lördags rekommenderade jag spel emot Avaí och det gick vägen, idag forsätter vi på samma spår.

Goiás har gått stabilt i ligan och ligger nu tryggt i mitten av tabellen, i senaste matchen förlorade man borta mot Sport Recife med 1-0, på dom fem senaste har man bara en förlust med raden 2-2-1.

För Avaí ser det fortsatt tungt ut, i senaste matchen rekommenderade jag spel emot laget och det gick som väntat då Avaí förlorade hemma mot Botafogo med 2-1.

På dom fem senaste har laget nu blott en vinst och fyra förluster med raden 1-0-4 och laget ligger fortsatt sist i tabellen.

Läget i Avaí ser fortsatt mörkt ut, Emerson och Anderson är avstängda, en del ändringar kommer att göras i laget inför dagens match vilket förmodligen inte kommer att förbättra läget direkt.

Goiás och ligans bäste målgörare Felipe kommer nog att ställa till det för ett redan ansträngt försvar i Avaí ikväll, han är snabb och aggressiv vilket Avaí kommer att få känna på.

Avaí har för dagen ingen form, laget är i något av en kris med tanke på formen och skadeläget i laget, man behöver dessutom poäng för att ta sig bort från botten, något man tydligen inte klarar.

Goiás är det bättre laget med betydligt fler erfarna spelare, laget har också en stabil form att luta sig emot och kan spela mer avslappnat.

Här hemma ska man inte ha några problem med att köra över ett deprimerat Avaí med noll form, jag tror att Goiás kommer att vinna matchen med minst 2 mål vilket gör att jag testar -1 på Goiás inatt.

Lycka till.