Ja vi hade inga stora framgångar sist och utbudet börjar bli en utmaning nu. Idag har vi kikat lite närmare på Ligue 1 och hittat ett odds som lockar på förhand.

Efter denna omgång återstår endast 3 omgångar i Ligue 1 och nu ska det krigas om dom sista poängen innan säsongen är över. Vi ger oss in i fighten.

Le Mans – Paris SG
Mitt tips: 2:a
Insats: 3/10

Le Mans ligger stadigt i botten av tabellen på en 15 plats, man har 5 poäng till godo ner till strecket och skulle väl egentligen behöva ta några till poäng för att säkra upp.

Man förlorade i senaste matchen borta mot Caen med klara 3-1, i matchen innan det förlorade man hemma med 0-1 mot Monaco.

På dom fem senaste har man 2 vinster och 3 förluster.

PSG förlorade överraskande i senaste matchen mot Rennes hemma med 0-1, en förlust som sved för laget då man hade övertagit tredje platsen om man vunnit och avancerat på Lyon.

På dom fem senaste har man 2-2-1 och laget har spelat stabilt i dom senaste omgångarna.

Idag har man all motivation att ta tre nya poäng, ledningen har en enda målsättning för laget ikväll och det är att man ska vinna över Le Mans och ta viktiga poäng i kampen om Champions League spel.

Motivation är något PSG verkligen har ikväll, just nu har Lyon tredje platsen i tabellen efter vinst igår. PSG ligger 3 poäng efter och efter denna omgång återstår 3 omgångar så chansen finns på tredje platsen.

Då gäller det som sagt att man tar tre poäng ikväll också.

Sett till säsongen i stort ska inte PSG ha några problem här mot ett Le Mans som inte bjudit på mycket denna säsong.

I dom två senaste mötena lagen emellan har PSG avgått med segern båda gångerna med klara 3-1. Jag tror och hoppas att vi kan förvänta oss något liknande ikväll också och testar oddset på PSG med liten insats.

Lycka till.