Ny månad och nya vinster väntar på att skördas, det är också premiär för Premier League denna månad, något som många väntat på. Men först ska vi jobba hem en vinnare idag. Häng med.

Lyn – Brann
Mitt tips: 2
Insats: 5/10

Lyn fortsätter att ha problem i Tippeligaen och laget ligger sist med endast 12 poäng. Senast åkte man på en klar förlust när man förlorade borta mot Viking med 5-2. På dom fem senaste har laget nu 0-1-4.

Brann fortsätter att spela stabilt i ligan och sist vann man med fina 4-2 hemma mot Bodø/Glimt, på dom fem senaste har laget 3-0-2 och ligger femma i tabellen.

Lyn har sparkat sin tränare och för resten av säsongen har kaptenen Tommy Berntsen och assisterande tränare Gunnar Halle tagit över. Dock kommer vi förmodligen inte att se någon positivt tecken på detta i denna match.

Lyn har också sålt av merparten av sina bättre spelare vilket också påverkar laget en del även om en hel del bra spelare finns kvar.

Brann bör ha en hygglig chans till tre friska ikväll, laget har också klart bättre form och harmoni i laget. Lyn har haft problem i defensiven och kommer förmodligen att ha så även ikväll, man släpper aningen för mycket för dagen.

Bra chans för Brann ikväll och oddset klart värt att syna, jag kliver in med måttlig insats.

Lycka till.