Jag tänkte vi skulle ta och ge oss in på lite mer baseball här på Spelaspel, därav så kommer också spelförslagen sent då MLB (Major League Baseball) spelas nattetid svensk tid. Jag har hittat två spel som lockar och testar dessa inatt, häng med.

Milwaukee Brewers – New York Mets
Mitt tips: 2
Insats: 4/10

Mets kämpar på och startar inatt en ny serie mot Milwaukee, Mets måste skaka av sig den dåliga formen som till stor del orsakats av skador och vinna första matchen mot Milwaukee.

Nieve är startande pitcher för Mets och i sin senaste start slog Mets St Louis med fina 11-0, han har också bra statistik på just Milwaukee, och en riktigt fin ERA på 1.31.

För Milwaukee startar Looper som fortfarande söker efter sin första vinst denna månad, något som ser svårt ut.

Trots sina något bättre skadebekymmer ska Mets vinna detta första möte i denna serie, oddsen på Mets är alldeles för höga för att inte testa. Jag kliver in med måttlig insats inatt.

Oakland Athletics – Detroit Tigers
Mitt tips: 2
Insats: 5/10

Här är det inte svårt att välja sida när ligans formstarkaste lag möter ligans formsvagaste.
Oakland kämpar på och ser ut att få det svårt även i denna serie mot ett formtoppat Detroit.

Detroit ser inte ut att få allt för mycket problem mot Oakland i denna serie, Tigers har vunnit 8 av sina 10 senaste matcher och vill så klart fortsätta sin fina vinstrad, man kommer dessutom att starta med en bra pitcher.

Oakland startar med en pitcher som inte är i form just nu, för bara en vecka sedan var borta från spel på grund av en skadad arm, hans rekord denna säsong är heller inte mycket att hänga i julgranen och han ser ut att få det svårt inatt. Inget som kommer att stärka Oakland direkt, men det kommer att stärka Detroit desto mer.

Detroit förväntas få en enkel resa mot vinsten inatt och jag spelat måttlig insats.

Lycka till.