Ja Hudiksvall vann ju senast efter en tät match, men plus blev det. Idag bjuds det på en hel del matcher och vi hoppas att formen håller i sig även denna helg.

Trelleborg – Gefle IF
Mitt tips: X2
Insats: 3/10

Trelleborg gjorde vad man kunde mot Elfsborg i senaste matchen men fick till slut ge sig och Elfsborg vann med 1-0, även om det resultatet kunde ha blivit aningen högre.

Trelleborg har bjudit på ett stabilt spel sett över dom senaste fem matcherna och har nu raden 2-1-2.
Man ligger inför dagens match på en sjunde plats i tabellen.

Gefle fortsätter med sin fina form och senast vann man hemma med 1-0 mot AIK.
Man har presterat riktigt fint sett över dom fem senaste matcherna och man har nu endast en förlust på dom fem senaste med raden 4-0-1.

Laget ligger nu på femte plats i tabellen.

Gefle har så klart den bästa dagsformen och inget tyder på att den ska sluta idag, Trelleborg har spelat stabilt men har inte riktigt fått med sig resultaten den senaste tiden.

Hemma är Trelleborg ett starkt lag, dock ska det också nämnas att när dessa lag möts tidigare har det varit riktigt täta matcher oavsett hemma eller borta spel.

Ett minus för Gefle idag är att mittfältaren Yussif Chibsah saknas på grund av landslagsuppdrag för Ghana, visserligen är detta ett avbräck men jag tror att Gefle ska kunna bjuda på en bra match trots detta.

Jag finner ett visst värde i X2 och testar därför oddset med liten insats idag.

Lycka till.