Trots ett magert utbud bjuder lördagen på ett par intressanta drag som vi testar. Tennisen har bjudit på en hel del fina matcher och Söderling tog sig vidare under gårdagen. Tennisen överlämnar jag dock till andra att analysera idag och istället riktar jag in mig på fotbollen. Häng med.

Enköping – Syrianska IF Kerbura
Mitt tips: X2
Insats: 4/10

Två ojämna lag drabbar samman i division 1 under lördagen.

Enköping har blandat fina insatser med riktiga bottennapp denna säsong och inför dagens match ligger man på elfte plats i tabellen med 12 poäng.

I senaste matchen förlorade man borta mot Valsta Syrianska med klara 4-2, i matchen innan det förlorade man hemma mot Karlslunds med 3-1.

På dom fem senaste har man mäktat med 1-1-3 och hemma denna säsong har man också 1-1-3.

Syrianska har också blandat och gett, man ligger en poäng före Enköping i tabellen på nionde plats.
I senaste matchen vann man hemma med 1-0 mot Carlstad United, på dom fem senaste har man nu 3-0-2.

Bortaspelet har inte riktigt stämt för laget denna säsong, dom flesta poäng har man tagit på hemmaplan, just bortaspelet är något man jobbar med och hoppas på att kunna förbättra det från och med denna match.

Här tycker jag att oddsen sitter lite snett, visserligen spelar Enköping hemma mot ett lag som inte imponerat borta denna säsong, men jag tror faktiskt att Syrianska har en hygglig chans till poäng idag mot Enköping.

Odds på omkring 1.75 på X2 är taget i denna fight som känns väldigt öppen på förhand, ett oavgjort resultat är vad som skulle gynna båda lagen i bottenstriden.


IK Brage – Karlslunds IF HFK
Mitt tips: 1:a
Insats: 6/10

Brage förlorade i senaste matchen mot bottenlaget Skellefteå med 3-2 borta, en förlust som sved med tanke på att man skulle ha vunnit matchen.

På dom fem senaste har man 3-0-2 och är fortsatt starka hemma med raden 5-0-0.

Karlslunds fortsätter att krampa i serien och i senaste matchen förlorade man hemma mot Syrianska Botkyrka med 2-1. På dom fem senaste matcherna har man den klena raden 1-0-4 och formen ser ut att fortsätta vara vikande för laget.

Här är det inget snack om vilket lag som är det bättre, Brage har en fin hemmastatistik denna säsong och hemma är man också svårslagna.

Dessutom är man ute efter revansch efter senaste fadäsen när man förlorade mot ett lag man skulle ha vunnit mot, dessutom väntas folkfest i Borlänge i och med festival i stan, fri entré till matchen.

Brage kommer att ha allt stöd man behöver för att besegra Karlslunds idag.
Oddset är klart spelbart och jag trycker till.

Lycka till.