Efter en riktigt tun vecka väntar en kanon helg med riktigt många spännande matcher. Vinnare finns det gott om det gäller bara att hitta dom.

En sak att tänka på i dessa tider när vi närmar oss slutet på säsongerna är att kika på motivationen hos lagen, och idag har vi ett par riktigt fina vinnare med stark motivation

Tottenham – West Bromwich
Mitt tips: 1:a
Insats: 5/10

Tottenham åkte på en riktig storförlust senast mot Manchester United, man föll med hela 5-2 borta efter att ha tappat en 2-0 ledning.

Nu måste man se till att hitta tillbaka till vinnar spåret igen och se till att få med sig tre poäng från denna match för att fortsatt vara med i fighten om Europa Spel.

Sett över dom senaste fem matcherna så har man spelat någorlunda stabilt och har nu raden 3-0-2.

West Bromwich fick lite hopp efter senaste matchen när man vann till allas stora förvåning mot Sunderland med hela 3-0 hemma, jag själv trodde inte man skulle lyckas med det och nu finns det en liten gnutta hopp till att klara sig kvar i Premier League.

Vinsten mot Sunderland var dessutom den första och man har nu raden 1-2-2 på dom fem senaste.

Tottenham får i denna match klara sig utan Darren Bent, Roman Pavlyuchenko, Jermain Defoe samt Michael Dawson.

I West Bromwich saknas Abdoulaye Meite och James Morrison.

Två lag som har gott om motivation kvar möts idag, trots dom skador Tottenham har i laget har man på papperet det bättre laget. När man dessutom spelar hemma ska man vinna denna match trots att West Bromwich uppvisar form och slåss för sin överlevnad i högsta ligan.

Att West Bromwich lyckades vinna med så stora siffror mot Sunderland i senaste matchen kan bero på en grov underskattning av West Bromwich från Sunderlands sida, en underskattning som Redknapp:s grabbar inte kommer göra idag.

För mig är ettan given här och testas med måttlig insats.

Manchester City – Blackburn
Mitt tips: 1:a
Insats: 5/10

Manchester City vann i sin senaste match borta mot Everton med 2-1, en vinst som kom som en klar överraskning då många trodde att Everton skulle lyckas vinna hemma.

På dom fem senaste matcherna har man presterat bra, raden man har är 3-0-2 där senaste förlusten kom lite överraskande mot Fulham hemma och där man förlorade med hela 1-3.

Blackburn gjorde en riktigt fin match senast när man slog Wigan hemma med klara 2-0. Man hade kontroll på matchen under stora delar och vinsten var aldrig hotad.

Man har blandat och gett under dom senaste omgångarna och har nu raden 2-1-2, en rad som kunde sett klart bättre ut.

I City förväntades Shaun Wright-Phillips vara tillbaka efter skada förra veckan men är inte riktigt redo än, han kommer förmodligen inte spela i denna match heller. Saknas gör också Pablo Zabaleta, Daniel Sturridge och långtids skadade Michael Johnson.

I Blackburn saknas David Dunn, Jason Roberts och Roque Santa Cruz.

Blackburn behöver alla poäng man kan få för att vara helt på det säkra när det gäller botten striden då det är jämt i botten.

Samma gäller för City, man har fortsatt chans att klättra ett antal platser i tabellen då det är lika jämt i mitten som i botten.

Det kommer att bli svårt för Blackburn att ta några poäng i denna match tror jag, man har en hel del skador i truppen samt att formen inte är den bästa.

Visserligen har City också en hel del skador i truppen, men man har för dagen en riktigt fin form och hemma är man starka, 11-0-6 har man hemma denna säsong medans Blackburn har 4-4-9 borta denna säsong.

City kommer att ta tre nya poäng i denna fight och ettan testas med måttlig insats.

Chelsea – Fulham
Mitt tips: X2
Insats: 3/10

Chelsea gjorde en riktig kanon match i Champions League senast när man lyckades med att få med sig 0-0 borta mot Barcelona. Barca hade gott om chanser att avgöra det hela med Chelsea lyckades hålla emot och tack vare sig en storspelande Cech.

I senaste matchen i ligan vann man med knappa 1-0 borta mot West Ham.

Chelsea har spelat stabilt i ligan dom senaste omgångarna, men det har också synts att man har haft tankarna på CL. På dom fem senaste i ligan har man nu 3-1-1.

Fulham har också bjudit på ett stabilt spel i ligan senaste tiden och senast vann man med 1-0 hemma mot Stoke. Två riktigt bra prestationer under dom fem senaste har varit 3-1 borta mot City och 2-0 hemma mot United.

Man har nu raden precis som Chelsea 3-1-1.

I Chelsea saknas idag Deco, Ricardo Carvalho, Paulo Ferreira och Joe Cole.

Fulham har inga skador att rapportera och kan mönstra bästa tänkbara lag.

Frågan i denna match är hur pass mycket motivation Chelsea har och hur man ska fördela krafterna i laget, man har andra mötet i semifinalen i Champions League om några dagar hemma mot Barcelona, efter 0-0 borta har man alla chanser att ta sig vidare till finalen, man har dessutom finalen i FA-Cupen mot Everton att tänka på.

Chansen att lyckas gå förbi både Liverpool och United och ta hem ligan är inte särskilt stora och allt kommer förmodligen att läggas på CL och FA-Cupen.

Fulham kan spela avslappnat och lägga allt krut på denna match, att tänka på är också att man är nu obesegrade på dom fyra senaste borta matcher.

Dom fyra senaste mötena dessa lag emellan har slutat med 3 oavgjorda och en vinst för Chelsea.

Med tanke på allt annat för utom ligan som Chelsea har att tänka på och med tanke på det fina stabila spelet som Fulham bjuder på för dagen är värdet i denna match given.

En målsnål match med ett förväntat oavgjort resultat som utgång kan man bara spel ett spel, och det är X2.

Jag testat en liten insats på denna då det finns klart spelvärde i X2.

Glöm inte bort att det även är dags för El Clasico ikväll som visas på Tv4Sport. Detta kan bli säsongens match i La Liga och mycket står på spel för båda lagen. Själv tänker jag inte spela på denna match utan bara luta mig tillbaka i soffan och njuta.

Skulle jag spela skulle jag lägga en liten insats på över 2.5 mål.

Lycka till idag önskar jag er alla i alla fall.