Sista omgången i många ligor denna helg och det återstår många viktiga poäng som ska fördelas i topp och botten strider.

Det finns ett par roliga matcher idag, dock ser söndagen ut att bli den stora speldagen denna helg, men jag har hittat ett par drag idag.

Wolfsburg – Werder Bremen
Mitt tips: 1:a
Insats: 5/10

Wolfsburg gjorde en fin insats i senaste matchen när man borta vann mot Hannover med klara 5-0. Man har första platsen i tabellen nu endast 2 poäng före Bayern München och man har inte råd att tappa poäng i denna match idag för att ta hem guldet.

Werder Bremen förlorade hemma mot jumbon Karlsruher i senaste matchen med 1-3. Något som kan förklaras med att motivationen inte finns i Bremen.

Laget ligger på 10 plats i tabellen och har således inte mycket kvar att spela för nu när säsongen är över.

Här möter ett heltaggat Wolfsburg ett Werder Bremen utan motivation och Wolfsburg måste gå för poäng här för att inte riskera guldet.

Oddset på runt 1.40 är godkänt med tanke på dagens förutsättningar och testas med måttlig insats.

Athletic Bilbao – Atletico Madrid
Mitt tips: 2:a
Insats: 5/10

Athletic Bilbao har bjudit på ett stabilt spel i dom senaste omgångarna. I senaste matchen förlorade man borta mot Espanyol med 1-0.

Man ligger nu på plats 11 i tabellen och har således inte särskilt mycket att spela om i ligan, dock vill man så klart avsluta säsongen starkt.

Atletico Madrid vann i senaste matchen hemma med knappa 1-0 mot Valencia. På dom fem senaste har man fyra vinster och blott en förlust.

Atletico Madrid har sikte på tredje platsen som just nu Sevilla har. Champions League spel är en klar motivation till att gå för fullt i denna match och ta hem dom viktiga tre poängen.

Atletico Madrid är också det bättre laget och ska ses med bra chans till vinst här ikväll.
Så här i slutet på säsongen är motivation en viktig faktor, visst vill Bilbao avsluta snyggt men här väger nog den sortens motivation för lite med tanke på att Madrid är på jakt efter Europa spel.

Madrid har tyvärr inte den mest övertygande statistiken på just Bilbao heller men ikväll kommer första vinsten på dom tre senaste mötena lagen emellan.

Oddset på Madrid testas med måttlig insats.

Lycka till.