Spela Spel har nu två spelexperter för sportsbetting (Anton och Niklas) och vi hoppas därmed att kunna leverera tips på bred front åt våra besökare. Niklas har spelat aktivt i många år och vi hoppas att han ska bli en tillgång! Vi hoppas kunna sätta upp en sektion där vi presenterar våra spelexperter lite mer ingående inom kort.


Ja här kommer mitt första spelförslag. Jag spelar 5 Units på denna.

Dags för en spännande och intensiv spelhelg, utbudet ser riktigt roligt ut och det är nu det gäller, det är lika jämt i toppen av tabellen som det är i botten och viktiga poäng står på spel denna helg.

Jag är ny här på Spelaspel och levererar här mitt första spelförslag, jag är dock inte ny i spelvärlden.
Jag hoppas att kunna bjuda er på bra spelförslag som generar plus i kassorna.

Sunderland – Hull
Mitt Tips: 1:a
Insats: 5/10

Två lag som är i desperat behov av poäng drabbar samman här i Premier League idag.

Sunderland ligger på sjuttondeplats i tabellen med 32 poäng, det är inte mycket som skiljer lagen åt i botten och vad som helst kan hända när det gäller att stanna kvar i Premier League eller att inta sista nedflyttningsplatsen.

Hull ligger lite bättre till med sin femtondeplats med 34 poäng men behöver poäng för att vara på den säkra sidan.

Sunderland spelade stundtals bra i senaste matchen mot United och hade det inte varit för ett självmål hade man lika gärna kunnat få med sig en viktig poäng mot ligaledaren.

Sunderland har börjat tappa poäng efter en period av bra spel där man också klättrade i tabellen, om detta beror dåligt ledarskap återstår att se, rykten säger att en ny tränare kan vara på gång i laget.

Ett oavgjort resultat och fyra förluster på dem fem senaste matcherna är inget godkänt resultat i alla fall.

Hull har heller inte spelat särskilt övertygande senaste tiden och har väl uppfyllt förväntningarna denna säsong genom att ligga i botten och plaska, visst öppnade man säsongen starkt men har sedan dess dalat.

På dem fem senaste matcherna har man presterat en vinst, två oavgjorda och två förluster, detta duger inte när man behöver poäng för att säkra upp sin plats i Premier League.

Båda lagen får tillbaka spelare till denna match som kan blåsa lite liv i lagen, kort sagt kan man säga att Sunderland är lika bra hemma som Hull är borta. En väldigt öppen match med andra ord.

Sunderland har dock en fin statistik på just Hull och jag tror att detta lilla psykologiska övertag tillsammans med att man spelar hemma kan vara den avgörande faktorn i denna match.

Sunderland är favoriter och ska så också vara i kraft av hemmaplan.
Jag finner ett litet värde i Sunderland och spelar därför hemmavinst, 1-0 låter troligt.

Lycka till
Mvh
Niklas