Pluset fortsätter i kassan efter sista spelet då Brage gjorde vad man skulle. Idag har vi en intressant dag framför oss med blandat godis på spelmarknaden. Vi har hittat ett odds som sticker ut i Damallsvenskan.

AIK – Kopparbergs/Göteborg FC
Mitt tips: 2:a
Insats: 5/10

AIK tar idag emot ett Kopparbergs/Göteborg i stor form.

AIK tog i senaste matchen en efter längtad seger när man bortaslog Sunnanå med 2-0. Laget har dock gått tungt den senaste tiden och hade innan senaste vinsten 4 raka förluster.

Man ligger inför dagens match på nionde plats i tabellen med 13 poäng.

Kopparbergs/Göteborg har en riktigt bra form för dagen och är nu obesegrade på dom fem senaste matcherna, i senaste matchen vann man hemma mot Djurgården med klara 3-1.

Laget ligger inför dagens match på andra plats i tabellen med 23 poäng, endast fyra poäng efter tabell ettan Umeå.

Lagets goda form kan man tacka Linnea Liljegärd och Sara Lindén som just nu är seriens mest produktiva målskyttar, Liljegärd leder skytteligan med 14 gjorda mål på dom 10 senaste följt av Lindén med 8 mål.

Dagens match har känslan av botten mot toppen, visst ska Kopparbergs/Göteborg vara klara favoriter vilket man också är.

AIk har inte direkt storspelat hemma denna säsong samtidigt som Kopparbergs/Göteborg faktiskt spelat riktigt bra borta. På dom sex senaste mötena lagen emellan har Kopparbergs/Göteborg fyra vinster.

Här är det inget snack om saken vilket lag som är det bättre, med tanke på Kopparbergs/Göteborg dagsform samt den fina produktiviteten som Liljegärd och Lindén bjuder på ska Kopparbergs/Göteborg ta detta.

I skrivande stund finns det odds på 1.95 på marknaden vilket är klart spelvärt och testas med måttlig insats.

Lycka till.