Helgen lider mot sitt slut och vi har bjudits på mycket fin fotboll under helgen, vi ska dock få med oss ett par vinnare till idag och fylla på kassorna inför nästa helg då Premier League drar igång. Häng med.

Flamengo – Corinthians
Mitt tips: 1
Insats: 5/10

Flamengo har spelat stabilt i dom senaste omgångarna och har nu fått ihop 2-2-1 på dom fem senaste, i senaste matchen förlorade man på mållinjen när Goiás gjorde 3-2 i 90 minuten.

Laget ligger stabilt i mitten av tabellen något man inte är nöjda med.

Corinthians inledde säsongen riktigt fint men har den senaste tiden dalat gällande formen, endast en vinst på dom fem senaste och raden 1-2-2 talar sitt tydliga språk.

Mycket av detta beror på att laget drabbats av tunga skador, till dagens match har man dragit på sig ännu mer skador och läget ser inte alls bra ut.

Flamengo verkar vara lite på gång och dagsformen är betydligt bättre än för bortalaget, med dom nya skadorna i Corinthians gör att Flamengo bör ha en god chans till vinst idag. Man är också starka hemma med 4-4-1 hemma denna säsong.

Jag lirar måttlig insats och hoppas på ett tidigt mål för Flamengo.

Vitória – Fluminense
Mitt tips: X2
Insats: 2/10

Vitória tycks ha tappat formen totalt och har på dom fem senaste 1-0-4, i senaste matchen förlorade man med hela 4-0 borta mot Barueri.

Fluminense ligger näst sist i tabellen och har inte särskilt bättre form dom heller, på dom fem senaste har man nu 1-1-3 och i senaste matchen kom första vinsten på ett tag hemma mot Sport Recife med fina 5-1. Dock var det jumbon man slog men en vinst kan lyfta laget och ge det självförtroende dom behöver.

Tidigare möten lagen emellan har varit jämna, och med dagens formkurvor kan vi nog förvänta oss något liknande. Här tycker jag att oddssättarna har hamnat lite snett, visst är Vitória det bättre laget, men att göra dom till så stora favoriter håller jag inte med om.

Jag finner ett visst värde i X2 här till runt två gånger pengarna och testar med liten insats.

Lycka till.