Nu är det inte långt kvar tills VM äntligen drar igång. Vi har fortfarande en hel del andra ligor att hålla koll på och vi värmer upp inför VM med ett spel från MLS. Två av ligans bästa lag drabbar samman inatt och jag har mitt drag klart till denna match. Häng med.

Real Salt Lake – Los Angeles Galaxy
Mitt tips: 2
Insats: 5/10
Odds: 2.70 @ Expekt
Spelstopp: 2010-06-10 03:00

RSL har spelat riktigt bra senaste tiden och återfinns på en andra plats i Western Conference. Laget har 4-1-0 på dom fem senaste och är därmed obesebegrade på dom fem senaste matcherna.

LAG har också spelat riktigt stabilt senaste tiden, laget återfinns på första platsen i Western Conference. LAG har dom också spelat 4-1-0 på dom fem senaste och är därmed obsegerade.

Detta är sista matchen lagen ska spela innan ligan tar uppehåll för VM i Sydafrika.

Detta är utan tvekan två av ligans bästa lag som drabbar samman inatt, Salt Lake är obesegrade på dom 18 senaste hemmamatcherna vilket är imponerande, Galaxy är obesegrade på hela säsongen vilket imponerar än mer. Vinner Galaxy slår man nytt rekord i antalet matcher i följd utan förlust.

Salt Lake har inte råd att tappar mer mark till Galaxy nu om man ska ha någon chans till att utmana om titeln, dock är det något som kan bli svårt med tanke på vilken kolossal form Galaxy har just nu. Visst Salt Lake har en kanon form dom också men jag måste nog säga att jag graderar formen som något bättre hos Galaxy.

Tidigare möten har varit jämna, senaste mötet vann dock Galaxy med 2-1 hemma.

Oddset är klart spelbart på tvåan enligt mig och testas med måttlig insats.

Lycka till.