Veckorna springer iväg och det är redan helg. Helgen bjuder på en mäktig match i La Liga då det är dags för El Clasico. Vi värmer dock upp inför helgen med ett drag från Tyskland. Häng med.

Borussia M’gladbach – Eintracht Frankfurt
Mitt tips: X2
Insats: 5/10
Odds: 1.55 @ Expekt
Spelstopp: 2010-04-09 20:30

Borussia M’gladbach är i högsta grad involverat i botten striden, det är jämt på nedre halvan och vad som helst kan hända. Med andra ord är man i stort behov av alla poäng man kan få. Formen är dock inte till någon hjälp i jakten på dessa poäng. 1-1-3 på dom fem senaste. Till tröst har man sitt hemmaspel som varit hyggligt stabilt denna säsong.

Eintracht Frankfurt har spelat överlag bra denna säsong, man ligger 8 i tabellen och visst behöver detta lag också poäng i jakten på Europa spel nästa säsong. Ingen omöjlighet om man fortsätter att ta poäng. Formen är god och man har 3-0-2 på dom fem senaste. 5-4-5 borta denna säsong säger inte så mycket men visst hade raden kunnat vara bättre.

Inget av lagen har några jätteproblem med skador inför denna match.

En klart öppen match på förhand där båda lagen har motivation till att knipa alla tre poängen, sett till formen är Eintracht Frankfurt det klart starkaste laget. Dock är det inte några jätte skillnader lagen emellan och vad som helst kan egentligen hända. Borussia M’gladbach är rättmätig favorit i kraft av hemmaplan men ingen given segrare.

Jag tror att krysset ligger nära i denna match, dock ger jag en knapp favör till just Eintracht Frankfurt på grund av en mer stabil form för dagen. Jag lirar X2 i denna match, kryss eller uddamåls vinst att vänta.

Lycka till.