Colchester U hade inga problem med att vinna och måndagen slutade på plus, idag hämtar vi spelet från Engelska League Two där två topp lag drabbar samman. Jag lirar detta odds alla dagar i veckan. Häng med.

Bournemouth – Notts County
Mitt tips: 2
Insats: 6/10
Odds: 2.54 @ Pinnacle
Spelstopp: 2010-02-09 20:45

Bournemouth återfinns på andra plats i tabellen, vilket är något överraskande med tanke på det spelarmaterial man har, truppen är liten och klubben dras med ekonomiska problem. Trots detta har man spelat bra och kämpat och laget har fortfarande chans på en av dom eftertraktade direktuppflyttnings platserna.

Senast gjorde man en riktigt svag insats när man bara fick 0-0 hemma mot Cheltenham. 2-1-2 på dom fem senaste och hemma denna säsong har man varit stabila med 8-2-4.

Notts nya tränare Dave Kevan har verkligen fått laget på rätt köl, Hasse Backe lämnade efter en kort tid som tränare och sedan har det bara sett ljust ut för laget. Man har hittat en riktig formtopp och spelar riktigt stabilt i sina matcher. Precis som för Bournemouth jagar man direktuppflyttning och det är tätt i toppen så alla chanser finns. Formen är god och 4-0-1 på dom fem senaste säger en del, laget hittar vi på en fjärde plats inför dagens möte. Borta denna säsong har man spelat ok, 6-3-4.

På papperet har Notts det klart bästa laget, man ska också överlag vara det starkare laget och med formen man har ska det kunna gå vägen idag, visst kommer det att bli en tuff kamp mot ett hemmastarkt Bournemouth men med styrkan man har i alla lagdelar tillskillnad mot hemmalaget bör man fixa detta.

Dom två senaste mötena lagen emellan har Notts spelat på bortaplan och vunnit båda.

Oddset är klart spelbart och testas med måttlig insats.

Lycka till.