Ja det gick ju fint igår då Middlesbrough – Sheffield United spelade 0-0 och +1 på United satt fint. Idag har vi ett riktigt fint utbud att välja bland och vi siktar in oss på den engelska fotbollen idag igen, jag har hittat två fina spel. Häng med.

Queens PR – Blackpool
Mitt tips: 1
Insats: 5/10

Queens Park placerade sig i mitten av tabellen förra säsongen, något som man också förväntas göra denna säsong. Laget har tappat tongivande spelare under sommaren, men man har också förstärkt laget inför säsongen och det hela ser intressant ut för säsongen 09/10.

Blackpool placerade sig också i mitten av tabellen förra säsongen, laget som hade en hel del lån i klubben förra säsongen har tappat en del spelare till sina respektive moder klubbar. Man har dock förstärkt laget även om man misslyckats med att förstärka försvaret inför denna säsong.

Queens Park vill få en positiv start på den nya säsongen med den nya tränaren Jim Magilton, laget har sett starkt ut på försäsongen.

Blackpool har också gett ett bra intryck på försäsongen och vill så klart också få en bra start på den nya säsongen.

Här tror jag dock att Blackpool får det svårt i sin öppningsmatch, laget har en svaghet i sitt försvar och det vet Queens Park om, Queens P ska vara rättmätiga favoriter och ska också ses med god chans till vinst idag då man är det bättre laget av dom två.

Oddset på ettan är inget speciellt men tillräckligt för att kunna spelas och jag lirar måttlig insats på QP idag.


Preston – Bristol City
Mitt tips: x2
Insats: 2/10

Preston gjorde en klart imponerande säsong i fjol, laget slutade sexa i tabellen. Till denna säsong har man dock tappat lagkaptenen Paul McKenna, en spelare som har varit väldigt tongivande i Preston och som man inte lyckats med att ersätta. Detta kan komma att bli ett litet problem i Preston denna säsong.

Bristol City gjorde dom också en bra säsong ifjol, laget slutade på tionde plats i tabellen och spelade under stora delar av säsongen riktigt fint. Man har också gjort ett par fina nyförvärv under sommaren.

Båda lagen har också visat ett positivt spel under försäsongen och visst ser det lovande ut inför 09/10.

Preston är väldigt starka hemma, det är också hemma som man tar dom flesta poäng och kör över dom flesta lag, Bristol City har haft svårt här i tidigare möten och har inte mycket positivt att berätta om efter sina tidigare möten med Preston.

Trots detta så finner jag ett visst värde X2 här, jag hade nog förväntat mig att oddsen skulle vara aningen jämnare än vad dom är. Ett oavgjort resultat i första matchen här skulle inte förvåna mig.

Jag tror att City kan komma att bita ifrån betydligt mer än vad oddssättarna tror, för den som vågar kan ju prova en rak tvåa då oddset på den är lite för högt. Jag nöjer mig dock med liten insats på X2.

Lycka till.