Tillbaka efter lite semester och nu är det dags att hitta vinnare igen. VM går mot sitt slut och annat tar vid. Idag har jag hittat ett intressant drag till natten. Häng med.

Chicago Fire – Real Salt Lake
Mitt tips: 2
Insats: 4/10
Odds: 3.25 @ Pinnacle
Spelstopp: 2010-07-09 03:30

Chicago Fire återfinns på en fjärde plats i Eastern Conference, laget har spelat hyfsat stabilt senaste tiden och har raden 2-2-1 på dom fem senaste. Chicago Fire är ett mittenlag och har genom säsongen haft det svårt mot topplagen överlag. Man gnetar på i sitt tempo och hör helt enkelt inte till toppen.

Real Salt Lake ångar på och det ser riktigt bra ut för laget, man är obesegrat på dom nio senaste matcherna och sju av dom är vinster, riktigt imponerande. Laget återfinns på en andra plats i Western Conference fyra poäng efter ledande Los Angeles Galaxy som spelat en match mer. Detta innebär alltså att Salt Lake har chans att knappa in ytterligare vid vinst här inatt.

Inget av lagen har några jätte avbräck att rapportera om.

Ja Chicago Fire har blivit favoriter i denna match i kraft av hemmaplan, mötena innan lagen emellan har varit jämna men i dom mötena har inte Salt Lake haft den form man har idag. Med tanke på vilken slagstyrka laget besitter just nu har ja svårt att motstå oddset vi bjuds på i denna match. Jag hade räknat med ett odds på kring 2.50 men nu får vi betydligt bättre än det och det ska testas.

Dock håller jag ner insatsen, Salt Lake har inte haft allt för lätt när man mött Chicago Fire tidigare, visst Salt Lake har chansen att närma sig först platsen i tabellen och man har formen och styrkan att lyckas med det, men med den raden man har kommer för eller senare ett bakslag. Dock tror jag inte det kommer idag mot ett mediokert Chicago Fire.

Lycka till.