York hade inga problem med att vinna och det hela blev lekande lätt 5-0. Idag hittar vi bland annat Europa League på listan och det är också därifrån jag hämtar dagens spel. Ena laget har problem i försvaret. Häng med.

Atlético de Madrid – Valencia
Mitt tips: Över 3.5
Insats: 5/10
Odds: 2.35 @ Expekt
Spelstopp: 2010-04-08 21:05

Atletico har spelat bättre och bättre i La Liga efter en period med dålig form och flera skador i laget. Man spelar riktigt bra i ligan just nu och formen är mycket god. Senast blev det vinst med 3-0 hemma mot Coruna. Man har även spelat bra i cup spel denna säsong och visst ser det lovande ut.

Valencia håller sin form i La Liga och man spelar på som man brukar, vissa matcher gör man det man ska utan att imponera och i andra matcher vinner man imponerande. Senast blev det 3-0 hemma mot Osasuna. Precis som med Atletico har Valencia spelat bra i cup spelen denna säsong.

Första mötet slutade 2-2 och nu ska det avgöras, hemma är Atletico riktigt starka och man är också knapp favorit idag.

Atletico har frågetecken för viktiga Jose Antonio Reyes och Juan Valera, det är dock troligt att dom kommer att spela matchen. Tiago och Ibrahima är inte registrerade för Europa spel och kommer inte att delta. Perea förväntas vara tillbaka till denna match.

För Valencia har man problem i försvaret inför denna match, Luis Miguel, Angel Dealbert och Jeremy Mathieu saknas, Bruno är avstängd, Alexis och David Navarro finns det frågetecken på. Saknas gör också Ever Banega, Carlos Marchena, David Albelda och Alejandro Dominguez.

Ja Atletico hemma är ingen lätt match för Valencia som har skadebekymmer i laget, hemmalaget är starka i offensiven vilket Valencia kommer att märka av. Denna match är lika spännande och öppen på förhand precis som första mötet även om det är märkbar fördel för Atletico.

Att sia om utgången är tänker jag inte göra, jag tror dock att Atletico avgör detta på hemmaplan. Vad jag är tämligen säker på är att matchen kommer att innehålla mål. Det brukar bli en hel del mål när dessa lag möts, senast blev det fyra stycken. Över 2.5 betalar inte mycket och är knappt godkänt. Istället tänker jag lira över 3.5, ligger Atletico på som man ska göra kan detta lika väl sluta 3-1. Låt oss nu hoppas på en riktigt rolig tillställning.

Lycka till.