Mallorca lyckades vinna och räddade söndagen från att sluta på minus. Visserligen kom inte målet förens i 82: minuten men ack så snyggt det var. Måndagen bjuder på lite blandat kompott, jag har kikat på en match där det ena laget dras med stora problem och det är läge att gå emot. Häng med.

Colchester – Southend
Mitt tips: 1
Insats: 6/10
Odds: 1.67 @ 888Sport
Spelstopp: 2010-02-08 20:45

Colchester har någorlunda form just nu, 2-1-2 på dom fem senaste, det ska dock nämnas att dom två förlusterna kommit mot 1:an och 2:an i tabellen. Hemma denna säsong har man spelat stabilt och har 11-1-2.

Southend har det inte lätt just nu, man dras med ekonomiska problem och kan liknas vid Portsmouths problem, man har tvingats att sälja sin bästa anfallare till Southampton. Man har heller inte spelat särskilt bra senaste tiden.

Colchester är och ska vara det bättre laget här, man måste dessutom fortsätta plocka poäng för att fortsatt ha chans på kvalet till Championship.

Colchester har inga särskilda skadeproblem, Southend dras med lite skador på mittfältet i försvaret, samt att man måste undvara anfallare då dom lånats in just från Colchester.

Oddset är inget speciellt, dock spelbart på en annars sval måndag.

Lycka till.