Ja Mora vann med god marginal senast och spelet var aldrig hotat. Idag har vi ett mellanläge gällande utbudet och jag kliver åter igen in i Hockey Allsvenskan, bortalaget bör ha god chans till tre nya poäng ikväll då man får förstärkning i laget ikväll. Häng med.

VIK Västerås HK – Mora IK
Mitt tips: Mora
Insats: 6/10
Odds: 2.45 @ Betsson
Spelstopp: 2010-01-08 19:00

Västerås åkte på en tung förlust i senaste matchen borta mot AIK, man föll med hela 4-0. Västerås har haft en kämpig säsong men under senaste tiden har det börjat ljusna och man har spelat rätt ok senaste tiden, 3-0-2 på dom fem senaste och laget har nu en nionde plats i tabellen.

Mora vann som sagt i senaste matchen med klara 7-2 hemma mot Troja. Det var en vinst man verkligen behövde efter en dåligare period med två raka förluster. Till kvällen får man förstärkning till laget, med största sannolikhet kliver JVM-backen Mattias Ekholm direkt in i laget till kvällens match. Kan han spela är det ett stort plus för Mora då Mattias har stor kapacitet. Mora för även disskusioner med Djurgården och går allt som det ska kommer även Henrik Eriksson att ansluta till laget. Det ser positivt ut även om det är ett litet frågetecken ännu.

Västerås har spelat någorlunda stabilt senaste tiden, dock är man långt ifrån toppform och har enligt mig en bit kvar till Moras kapacitet, trots bortaplan ikväll ska det finnas god chans till tre nya poäng. Senaste vinsten för Mora var viktigt och precis vad laget behövde, det kommer vi nog också se ikväll.

Tillsammans med förstärkningarna i laget ikväll kan detta bli en riktigt rolig tillställning att se, oddset på Mora är klart spelbart och jag kliver in direkt.

Lycka till.