Leksand vann, dock först efter förlängning och det tätnar i kvalet till Elitserien. Onsdagen bjuder på bland annat Champions League, dom matcherna avstår dock jag. Jag har istället hittat en match från England där formen avgör. Häng med.

York City – AFC Wimbledon
Mitt tips: 1
Insats: 4/10
Odds: 1.80 @ Expekt
Spelstopp: 2010-04-07 20:45

York återfinns på en femte plats i tabellen på 71 poäng, man ligger blott en poäng från fjärde platsen med en match mindre spelad så man har chans till att klättra idag. York har spelat riktigt bra senaste tiden, man är obesegrad med 4-1-0. Hemma denna säsong har man varit riktigt starka med 12-6-2.

Wimbledon återfinns på en sjunde plats i tabellen. Man har inte riktigt fått till det senaste tiden och formen är något avlägsen just nu. 1-1-3 på dom fem senaste. Man har faktiskt förlorat mot botten lagen senaste tiden vilket säger en del.

På papperet borde York ta detta ganska enkelt, visst ska man vara så stora favoriter som man är, hemma denna säsong har man varit riktigt bra, det som kan vara oroande är att York spelat bättre borta än hemma i dom senaste matcherna. Det står playoff platser på spel, York är närmast men Wimbledon är inte långt ifrån dom heller så båda lagen har motivation.

Det som dock får mig att spela ettan i denna match är trots allt att Wimbledon har anfallskris då man saknar två viktiga spelare framåt. Med tanke på formen Wimbledon har tillsammans med skadorna gör att jag anser att York bara ska ta detta hemma.

Lycka till.