Lördagen glömmer vi och satsar vidare på söndagen, full omgång i bland annat La Liga där jag hittat en riktig godbit, trots att oddset börjat sjunka en aning finns det fortfarande värde i det. Häng med.

Mallorca – Villarreal
Mitt tips: 1
Insats: 6/10
Odds: 2.35 @ Expekt
Spelstopp: 2010-02-07 17:00

Mallorca bjöd på en tveksam insats senast mot jumbon Xerez när man förlorade med 2-1 borta. Annars har man hållt ett hyfsat stabilt spel senaste tiden, hemma är man mycket stabila denna säsong med 9-0-0. 2-1-2 på dom fem senaste.

Villarreal bjöd även dom på en tveksam insats senast när man föll hemma mot Osasuna med 0-2. Man har haft problem med spelet denna säsong och inte riktigt kommit upp i den nivån man normalt ska ligga på.

Mallorca saknas endast Ivan Ramis till denna match, Villarreal saknar Cazorla.

Mallorca hemma är en maktfaktor alla dagar denna säsong, man är ligans näst bästa hemmalag endast slagna av Real Madrid, Villarreal får inte riktigt till det, vilket får ses som konstigt med tanke på laget man har till hands.

Att oddset är så pass högt som det är ändå på hemmaseger här förstår jag inte, men visst finns det värde i oddset trots att det sjunkit en aning över helgen. Jag lirar Mallorca här med måttlig insats, för den vågade kan kanske handikapp spelet vara något till ett högre odds.

Lycka till.