Trots att Coventry tappade ledningen igår så slutade dagen på ett mycket litet plus. Idag tar vi nya tag och jag har hittat två lag som känns givna på förhand. Hemmalaget har ett gyllene läge att ro hem tre efterlängtade poäng. Häng med.
Manchester City – Burnley
Mitt tips: Manchester City -1
Insats: 6/10
Odds: 1.95 @ Paddy Power
Spelstopp: 2009-11-07 16:00

City ligger på fjärde plats tre poäng efter Arsenal. Laget är fortsatt obesegrat på dom fem senaste dock har man fyra raka kryss i bagaget vilket inte är så bra. Senast man vann var mot West Ham hemma.

Burnley vann i senaste matchen hemma mot Hull med 2-0, på dom fem senaste har man skrapat ihop 2-0-3. Laget ligger på en tionde plats i tabellen inför dagens drabbning.

City är pressade att hitta tillbaka till vinst spåret igen efter alla oavgjorda resultat senaste tiden. Att ta sig an Burnley hemma idag är en alldeles utmärkt uppgift, Burnley har nämligen 0-0-5 borta denna säsong. Det finns inte mycket som talar för att City inte skulle vinna med minst två mål här idag.

Senast lagen möttes slutade matchen 5-1 till City. Jag lirar lugnt City -1 idag.


Leicester – West Bromwich
Mitt tips: 1
Insats: 7/10
Odds: 2.60 @ Expekt
Spelstopp: 2009-11-07 16:00

Ingen trodde väl att Leicester skulle bli en uppstickare denna säsong. Men laget har spelat riktigt bra och stabilt senaste tiden, nu är man dessutom obesegrad på dom fem senaste matcherna med 3-2-0. I senaste matchen vann man med 2-1 borta mot QPR. Laget ligger inför dagens drabbning på en fjärde plats i tabellen.

West Bromwich har gått skapligt senaste tiden, laget ligger på en andra plats i tabellen endast två poäng efter Newcastle. I senaste matchen vann man med klara 5-0 hemma mot Watford, på dom fem senaste har man nu 2-2-1.

Leicester har gjort en strålande insats i Championship denna säsong, det var tänkt att säsongen skulle användas till att stabilisera laget, men nu har man spelat riktigt fint och seglat upp i toppen av tabellen. West Brom har blandat bra insatser med riktigt dåliga senaste tiden.

Ett stabilt Leicester hemma ska kunna ta tre poäng, när sedan odds kring 2.6 erbjuds hugger jag direkt.

Lycka till.