West Bromwich orkade inte riktigt igår och första minus dagen denna månad kom. Vi tar nya tag idag och hämtar ett drag från kvalet till Elitserien i hockey. Jag tror det vänder neråt för bortalaget idag och det ska vi utnyttja.


Leksands IF – Södertälje SK

Mitt tips: 1
Insats: 3/10
Odds: 2.25 @ Expekt
Spelstopp: 2010-04-06 19:00

Kort analys då jag sitter på jobbet.

Leksand har inte helt borta från Elitserie spel, man har sett bättre och bättre ut. I senaste matchen mot AIK spelade man riktigt bra i en för övrigt jämn match. Man var effektiva i både försvar och anfall.

Södertälje har glidit igenom detta kval på ett storstilat sätt, man öppnade kvalet riktigt starkt men har sen dess kanske börjat svikta en aning. Man har avgjort ett par matcher efter sudden och visst kan det vara ett tecken på att man börjar svikta lite. Någon gång kommer nederlaget.

Jag tror faktiskt att Leksand har hygglig chans på vinst idag, man har varit starka hemma denna säsong och nu har man dessutom känning på en Elitserie plats, även om det krävs en hel del för det inte minst från andra lag så måste man i alla fall göra sitt och ta full pott i resterande matcher.

Oddset är ok och jag lirar ettan, dock håller jag ner insatsen här då krysset ligger nära.

Lycka till.