Överspelet satt med god marginal igår och det hela var redan avgjort i halvtid. Idag tar vi nya tag och jag har hittat en match där ett oddset på Över 2.5 känns mycket troligt. Häng med.

Plymouth – West Bromwich
Mitt tips: Över 2.5
Insats: 6/10
Odds: 1.93 @ Pinnacle
Spelstopp: 2010-02-06 16:00

Plymouth kämpar på i botten av tabellen och blandar och ger i sina matcher. Senast blev det förlust borta mot Sheffield W med 2-1. 3-0-2 på dom fem senaste och man får väl lov att säga att lite form har laget trots sitt taskiga tabellläge.

WB ångar på och ligger strax bakom ledarna Newcastle i tabellen, sex poäng skiljer lagen åt och all fokus ligger på tre poäng för WB här idag. Senast vann man med jämn match borta mot Blackpool 3-2. 2-2-1 på dom fem senaste och formen ser fortsatt god ut.

Plymouth är något svaga i försvaret och släpper in ett par mål då och då lite för lätt, WB spelar ett mycket offensivt spel vilket oftast också ger resultat då man gör en hel del mål.

Lagen har tillsammans på dom tolv senaste matcherna ett snitt på 2.92 mål, tillsammans denna säsong har man ett snitt på 2.76 vilket överlag är ganska höga snitt och som pekar oss i riktningen över 2.5 mål.

Tidigare möten mellan dessa lag har alla slutat på över 2.5 mål, spelet är givet i mina ögon och med lite flyt kanske det sitter redan i halvtid.

Lycka till.