Söndagen ser lovande ut. Ett drag från Holland och ett från Spanien. Tidigt spelstopp i Holland. Häng med.

Utrecht – Ajax
Mitt tips: 2
Insats: 8/10
Odds: 1.60 @ Expekt
Spelstopp: 2009-12-06 12:30

Utrecht har gjort det bra denna säsong, man har femte platsen i tabellen och har spelat hyffsat stabilt så här långt. Senast blev det vinst hemma mot NAC Breda med 3-1, 2-1-2 på dom fem senaste.

Ajax har spelat riktigt fint och övertygande senaste tiden, 5-1 borta mot Vitesse i senaste matchen, 5-1 hemma mot Heerenveen i matchen dessförinnan. Laget ligger på tredje plats och jagar nu Eindhoven och Twente som dragit ifrån lite i toppen. 4-0-1 på dom fem senaste.

Det skiljer trots allt bara två placeringar mellan lagen, men seger för Ajax här ska det bli. Man är betydligt starkare och har en riktigt fin form för dagen, laget är intakt och inga problem är rapporterade.

-1 på Ajax kan vara något till ett odds kring 1.90 för den som vill gambla, jag nöjer mig dock med rak vinst på Ajax idag.


Villarreal – Getafe
Mitt tips: Över 2.5
Insats: 6/10
Odds: 1.80 @ Expekt
Spelstopp: 2009-12-06 19:00

Villarreal har börjat spela bättre senaste tiden än vad man gjorde i början av säsongen, senast blev det dock förlust borta mot Sporting med 1-0. 3-0-2 på dom fem senaste och man ligger på trettonde plast i tabellen.

Getafe har också gått bra senaste tiden och man spelat som oftast stabilt, senast blev det en riktigt fin vinst när man utklassade Xerez med hela 5-1 hemma. 3-0-2 på dom fem senaste har man ligger på en nionde plats i tabellen.

Villarreal kan vara lite trötta efter Europa spel i veckan, man är favorit i kraft av hemmaplan men möter idag ett Getafe i form och kan stöta på patrull. Båda lagen gör en hel del mål och släpper även en del bakåt.

Jag tycker detta känns ganska tryggt att luta sig tillbaka mot ett över spel i denna match, när lagen möts tidigare så har det blivit en del mål, dom två senaste mötena har slutat i över.

Lycka till.