Veckan bjöd på ett par överraskningar i Champions League, ikväll hoppas vi på en favorit och en överraskning. Vi värmer upp inför helgen med lite engelsk och tysk fotboll. Häng med.


Derby – Coventry
Mitt tips: X2
Insats: 4/10
Odds: 1.69 @ Betsson
Spelstopp: 2009-11-06 20:45

Derby har gått tungt i ligan senaste tiden, en vinst på dom fem senaste och tre förluster. Senast blev det förlust borta mot Ipswich med 1-0 och laget ligger nära botten nu med en tjugonde plats.

Coventry har inte gått särskilt mycket bättre dom heller, ingen vinst och 3 förluster på dom fem senaste säger en del. I senaste matchen förlorade man med hela 3-1 hemma mot Reading som ligger sämre till i tabellen. Coventry ligger nu på en sextonde plats i tabellen och formen är sannerligen bortblåst.

Båda lagen dras med skador på viktiga spelare, man har också problem med formen hos målgörarna i lagen och detta ser ut att bli en match som bara ska spelas av och lagen är nog nöjda med ett oavgjort resultat här.

Coventrys läge ser aningen ljusare ut inför matchen då Derby har mer skador i på forwards än vad Coventry har, jag tror på en jämn och målsnål kamp och lirar X2 ikväll.


Bayer Leverkusen – Eintracht Frankfurt
Mitt tips: 1
Insats: 7/10
Odds: 1.50 @ 188bet
Spelstopp: 2009-11-06 20:30

Leverkusen har spelat riktigt stabilt senaste tiden och det ser betydligt bättre ut för laget nu än det gjorde i början av säsongen. Senast fick man 2-2 borta mot Schalke vilket man inte kan vara nöjda med då man hade ledningen i stort sett i hela matchen och tappade 2-0 till 2-2 sista tio minuterna av matchen. Man leder ligan med en poäng före Werder Bremen så laget är revansch suget efter förra matchen plus att man behöver tre poäng för att dra ifrån i toppen. Hemma denna säsong är man dessutom obesegrade.

Eintracht Frankfurt har krampat i ligan denna säsong och formen har inte infunnit sig för laget. I senaste matchen vann man hemma mot Bochum med 2-1 och på dom fem senaste har man nu 2-0-3. Man har gjort bra ifrån sig i tidigare möten mot Leverkusen, dock har man denna säsong ett svagare lag så att göra bra ifrån sig ikväll kan bli svårt. Bortaspelet har heller inte varit allt för stabilt denna säsong.

Oddset på Leverkusen är inget speciellt ikväll, detta är dock en match man bara ska vinna mot ett Frankfurt ur form, Leverkusen är också det starkare laget i alla lagdelar. Oddset duger gott till en singel, eller en dubbel.

Lycka till.