Ja så var det ny månad och nu är det bara hockeyn kvar så är säsongen igång på allvar. Helgen har inte bjudit på mycket då det varit landslagsuppehåll i dom flesta ligor. Idag har jag dock hittat en riktigt vass vinnare från England, chans till tre nya poäng är stor och jag lirar. Häng med. (Tidigt Spelstopp)

Brentford – Sheffield W
Mitt tips: 2
Insats: 5/10
Odds: 2.19 @ Pinnacle
Spelstopp: 2010-09-50 13:00

Brentford har inte gått allt för bra senaste tiden, senast förlorade man hemma mot Rochdale med 3-1, 0-1-3 på dom fyra senaste och laget återfinns på sista plats i tabellen.

Sheffield har öppnat säsongen på bästa tänkbara vis och leder efter fyra omgångar, senast vann man med hela 5-0 borta mot Hartlepool och laget är obesegrat i och med 3-1-0.

Brentford får tillbaka sina två ordinarie motståndare idag vilket får ses som ett plus.
Sheffield har inte just några skador att rapportera om.

Brentford måste gå för seger i denna match för att räta upp den katastrofala starten på säsongen, detta bör passa Sheffield ypperligt då man besitter en hel del kontringsstarka spelare. Man är också det klart bättre laget och formen är på topp tillskillnad mot Brentford.

Något annat än en bortavinst här är en skräll och Sheffield har en riktigt fin plusstatistik på just Brentford också. Måttlig insats på denna.

Lycka till.