Atletico Madrid tog en komfortabel seger och vi lägger ännu en plus dag till handlingarna. Idag har jag hittat en match i Championship där favoriten bör hålla trots bortaplan. Häng med.

Watford – West Bromwich
Mitt tips: 2
Insats: 7/10
Odds: 1.93 @ Pinnacle
Spelstopp: 2010-04-05 16:00

Watford ligger strax ovanför strecket och är i behov av alla poäng man kan ta. Formen säger dock att det är något som kommer att bli svårt och speciellt idag. 0-2-3 på dom fem senaste och det är inte mycket som stämmer nu. Hemma denna säsong har man 8-5-7 vilket inte är en bra rad.

West Bromwich ångar på och ligger inför denna match tvåa i tabellen fyra poäng efter Newcastle. Så klart är det ju en plats i Premier League som härjar. Man har spelat riktigt bra senaste tiden och laget är fortsatt obesegrat med 4-1-0. Senast tog man en skön seger när man slog Leicester hemma med 3-0.

Båda lagen har ett par skador men får även tillbaka några spelare till denna match.

För Watford är det ju poäng som behövs för att känna sig säker då man bara har en poäng till godo på närmaste lag under strecket. För West Bromwich är det bara vinst som gäller då man kan säkra en PL plats i och med en vinst idag.

Jag tror att både klass form och motivation avgör denna match. Watford är långt ifrån att komma i någon sorts form som skulle kunna rå på ett West Bromwich i hög form just nu. West Bromwich har dessutom fin statistik på just Watford också.

Jag lirar tvåan med hög insats då oddset är klart spelvärt.

Lycka till.