Coruna bjöd inte direkt på någon fin match och det hela såg mer ut som att 90 minuter skulle spelas av utan insats, pengarna tillbaka och vi siktar vidare. Idag har jag hittat ett odds som sticker ut rejält, och som ska testas alla dagar i veckan med förutsättningarna som ges. Häng med.

Stoke – Fulham
Mitt tips: Fulham
Insats: 6/10
Odds: 2.90 @ Pinnacle
Spelstopp: 2010-01-05 20:45

Stoke går blytungt i ligan just nu och någon ljusning ser inte ut att vara i sikte heller. 0-1-4 på dom fem senaste. Man startade säsongen på bästa sätt och såg ut som ett riktigt starkt lag. Nu har man dalat och just nu har laget en tolfte plats i tabellen, hoppet ner till strecket är inte långt och man måste vända detta för att riskera att åka ur Premier League. På skadefronten ser det bra ut och man har inte nya skador att rapportera om och kan således välja fritt.

Fulham ångar på i ligan och man har bjudit på ett par riktigt starka insatser senaste tiden, man hade ledningen länge senast mot Chelsea innan Drogba kvitterade för att sedan göra ett självmål och Chelsea vann med 2-1. 3-0 hemma mot United är heller inte illa och laget har nu 2-2-1 på dom fem senaste. I tabellen ligger man på nionde plats. Saknas gör fortfarande John Pantsil, Seol Ki-Hyeon, Simon Davies och Diomansy Kamara, dock har man material i laget och kan mönstra ett mycket starkt lag till denna match.

Ja formen är inte den bästa för Stoke och det finns inte mycket som talar för laget inför denna match trots att man har ett bra lag att mönstra. Fulham ångar på och ser riktigt starka ut för dagen, det skadar ju inte att ha Bobby Zamora i sitt livs form heller. Att Stoke är favoriter förstår jag inte riktigt, att oddset är så pass högt som det är på Fulham förstår jag heller inte, vad jag förstår är att oddset på Fulham är klart spelbart och ska testas alla dagar i veckan med dagens förutsättningar.

För den försiktige kan kanske 1.90 på Fulham med försäkringen pengarna tillbaka vid oavgjort vara något hos Bet365.

Lycka till.