Lördagen ser lovande ut och jag har bjuder på två drag i Championship idag. Ena laget har bör få en lätt resa på hemmaplan medans vi hoppas på en målrik match i den andra. Häng med.


Plymouth – Sheffield United
Mitt tips: Över 2.5 mål
Insats: 6/10
Odds: 2.06 @ Pinnacle
Spelstopp: 2009-12-05 16:00

Plymouth låg under med 4-1 mot Barnsley i senaste matchen när matchen bröts på grund av regn, laget ligger näst sist i tabellen och man har väldigt blandade resultat i dom senaste matcherna. 2-1-2 på dom fem senaste och det har väl inte sett allt för övertygande ut.

Sheffield United tog en skön seger borta mot Bristol City senast med 3-2, 2-1-2 på dom fem senaste har det börjar se bättre ut för United nu efter en lång tid med skadeproblem. Laget ligger på en fjortonde plats i tabellen.

Kari Arnason och David Gray kan vara tillbaka för Plymouth idag, saknas gör fortfarande Jim Paterson, Reda Johnson, Chris Barker och Bradley Wright-Phillips.

För Sheffield United börjar det ljusna på skadefronten och saknas gör fortfarande Gary Naysmith, Derek Greary, Jonathan Fortune, Henri Camara och Ian Bennett. Man räknar med att mönstra samma lag som besegrade Bristol City senast. Darius Henderson stod för alla lagets mål mot City senast, det återstår att se om han är lika het i denna match.

United spelat ett antal målrika matcher senaste tiden, medans Plymouth ligger på en jämn nivå.
Plymouth har denna säsong hemma spelat fyra matcher över 2.5 mål och fyra matcher under 2.5 mål, Sheffield United har denna säsong borta spelat sju över 2.5 mål och två under 2.5 mål.

Jag tror på en målrik match och lirar över 2.5 mål.


Crystal P – Doncaster
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 1.91 @ Bet365
Spelstopp: 2009-12-05 16:00

Crystal Palace har spelat stabilt senaste tiden och är nu obesegrad på dom fem senaste med raden 2-3-0. Senast hade man inga problem med att vinna över Watford hemma med 3-0. Hemma denna säsong har det dock inte sett särskilt övertygande ut men laget spelar riktigt bra nu.

Doncaster har inte spelat övertygande senaste tiden, senast åkte man på en storförlust när man föll borta mot Nottingham med hela 4-1, borta denna säsong har man inte spelat alls bra och har nu 0-4-5 borta. På dom fem senaste matcherna har man nu 1-1-3.

Med tanke på att Crystal Palace verkar ha hittat formen och spelat bra för dagen ska man ha en bra chans till full pott idag, laget har självförtroende efter senaste matchen. Doncaster spelar inte bra för dagen och just borta är man bedrövliga, jag tror inte man vänder denna negativa trend borta idag och Crystal Palace avgår med segern.

Lycka till.