City var en klar vinnare på förhand och med 6-1 visade man också att man höll måttet. Plus i kassan med andra ord och idag siktar vi vidare på fler vinster. Jag har hittat ett bra drag i La Liga idag och kliver in.

Atletico Madrid – Dep La Coruña
Mitt tips: 1
Insats: 6/10
Odds: 1.88 @ Pinnacle
Spelstopp: 2010-04-04 21:00

Atletico har varit något ojämna denna säsong, dock har det sett bättre och bättre ut senaste tiden. Senast blev det förlust med 3-2 borta mot Real Madrid i derbyt. Man gjorde en helt ok match men orkade inte hela vägen när det lossnade för Real Madrid. 2-1-2 på dom fem senaste och man ligger sjua i tabellen. Hemma denna säsong har man 8-3-3.

Coruna har gått bra periodvis denna säsong, nu är man inne i en liten formsvacka och det är inte mycket som går lagets väg. Senast åkte man på en ordentlig förlust hemma mot Getafe som vann med 1-3. Bortapspelet denna säsong har inte varit allt för bra och man har 4-4-6. Coruna ligger på tionde plats i tabellen.

Är det någonstans Atletico ska plocka poäng så är det hemma, man var bra stundtals mot Real och formen är på gång. Man spelat alltjämt bättre och bättre och hemma mot ett Coruna utan form och med ännu sämre form på bortaplan ska det bli full pott. Knapp fördel för Atletico och oddset är godkänt och jag kliver in med måttlig insats på denna.

Lycka till och fortsatt glad påsk.