Ena laget är sannerligen helt under isen, bortalaget har bra dagsform och bör ta en promenad seger idag. Jag kliver in med hög insats på denna. Häng med.

Burnley – Manchester City
Mitt tips: 2
Insats: 7/10
Odds: 1.75 @ Expekt
Spelstopp: 2010-04-03 18:30

Burnley har gått riktigt tungt senaste tiden, man ligger tvåa från slutet och loppet är i stort sett kört. Man har inte mycket kvar att spela för och med den formen man har blir det svårt att göra något sista ryck. 0-1-4 på dom fem senaste och idag bör man få det ännu tyngre.

City får som tåget och i senaste matchen lossnade det rejält, Tevez stod för ett mäktigt hattrick när man slog Wigan hemma med 3-0. Man innehar femte platsen i tabellen och jagar närmast Tottenham som har två poäng mer. 3-1-1 på dom fem senaste och mot ett lag som Burnley bör man få en lätt resa.

Båda lagen dras med skador, dom flesta är gamla skador och ersättare finns.

Burnley behöver så klart alla poäng man kan för att överleva ytterligare en säsong i PL, för City har man ögonen på Champions League spel och jag tror att motivationen är lika stor för båda lagen. Tyvärr behövs det lite mer än motivation och idag tror jag att form och klass avgör.

City är klart det bättre laget och man har också en riktigt bra form just nu jämfört med Burnley. Hemmalaget får det svårt idag och jag lirar hög insats på att City avgår med segern idag.

Lycka till och fortsatt glad påsk.