Salt Lake krossade sitt motstånd och vinsten var ett faktum senast. Idag har jag hittat ett väldigt intressant drag i den svenska fotbollen. Något annat än en hemmaseger skulle förvåna mig i detta Skåne derby. Häng med.

Lunds BK – FC Rosengård
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 2.15 @ Expekt
Spelstopp: 2010-05-31 18:30

Lunds BK ångar på och ligger i serieledning inför denna match. Senast vann man övertygande hemma mot Ytterby med 4-0. Laget är helt obesegrat denna säsong och har 3-2-0 på dom fem senaste. Hemma har man tre raka vinster nu och det ser riktigt stabilt ut.

Rosengård har inte inlett på bästa sätt, inför dagens möte återfinns man på en elfte plats i tabellen och har 1-1-3 på dom fem senaste. 1-0-2 borta hittills.

Rosengård har ett bra lag även om man inte fått det att stämma i inledningen. Senast spelade man 1-1 borta mot Husqvarna vilket får ses som ett klart godkänt resultat. Men trots detta tror jag att man kommer att få det svårt mot ett taggat Lunds BK som har medvind, man har sett stabila ut och det finns inte mycket som talar emot laget ikväll. Man vill behålla ledningen samt behålla förlust nollan intakt ett tag till. Oddset är klart spelbart och jag tror man fixar ytterligare en vinst. Medel insats på denna.

Lycka till.