Tillbaka efter ett par dagars vila från spel. Dagen ser intressant ut och jag har hittat två fina vinnare som ska vinna idag. Häng med.


Stoke – Wolverhampton
Mitt tips: 1
Insats: 7/10
Odds: 1.95 @ William Hill
Spelstopp: 2009-10-31 16:00

Stoke har spelat stabilt den senaste tiden, senast vann man borta mot Tottenham med 1-0, på dom fem senaste har laget 2-2-1 och förlusten kom mot United borta. Hemma denna säsong har det sett riktigt bra ut, 3-0-2.

Wolves krampar fortfarande en aning i ligan och senast kämpade man till sig 1-1 hemma mot Aston Villa. På dom fem senaste har man fått ihop 1-2-2. Borta denna säsong har det inte sett särskilt bra ut och laget har 1-1-3.

Stoke får tillbaka målvakten Thomas Sorensen som utgick senast med influensa, Robert Huth saknas fortfarande på grund av avstängning.

Stefan Maierhofer är tillbaka i Wolves efter avstängning.

Stoke har en betydligt bättre form för dagen än vad gästerna har, Wolves överraskande Villa i senaste matchen en aning men ska få det svårt här att överraska Stoke något nämndvärt. Stoke har dessutom visat denna säsong att hemma är man inte att leka med. Jag lirar oddset på Stoke och allt talar för en ny hemma vinst.


Mora IK – IK Oskarshamn
Mitt tips: Mora -1.5
Insats: 7/10
Odds: 1.68 @ Bet365
Spelstopp: 2009-10-31 18:00

Mora har efter en formsvacka hittat formen igen och det har sett riktigt bra ut i dom senaste matcherna, senast blev det en övertygande vinst borta mot just Oskarshamn med 6-1, nu vänder serien och dom möts igen. På dom fem senaste har Mora 4-0-1 och enda förlusten kom hemma mot Borås efter sudden. Hemma denna säsong har man 3-0-3.

Oskarshamn ligger näst sist i tabellen och spelet har inte sett bra ut senaste tiden, 1-6 mot Mora senast, 2-0-3 på dom fem senaste och borta denna säsong har man 2-0-5. Laget är allt annat än stabilt.

Harald Lückner har lyckats med att få igång Mora på allvar, en viktig faktor är att alla fyra kedjor fungerar
riktigt bra.

Här råder det ingen tvekan om att Mora ska vinna hemma, tabellen är jämn och en förlust kan innebära att man tappar flertalet placeringar. Allt talar för att detta slutar med en ny vinst för Mora ikväll. Oddset på rak seger är inget speciellt, jag tror att Mora vinner med flertalet mål och lirar Mora -1.5.

Lycka till.