En del överraskningar bjöd gårdagen på helt klart. Idag stundar nya chanser till pengar, vi bjuds på både Championship och Champions League. Dagens stabila vinnare hittar vi i just Champions League. Häng med.

Manchester United – Wolfsburg
Mitt tips: Manchester United -1
Insats: 2/5
Odds: 1.95 @ Expekt
Spelstopp: 2009-09-30 20:45

United ångar på i ligan och senast hade man inga problem med att besegra Stoke borta med 2-0. Man har sett stabila ut och det finns inget som skulle tyda på något annat idag heller.

I Champions League toppar man tabelleb i Grupp B tillsammans med just Wolfsburg. I senaste CL matchen vann man mot Besiktas borta.

Wolfburg ser lika stabila ut i ligan som United gör, i senaste matchen vann man hemma med 4-2 mot Hannover 96. I senaste CL matchen vann man hemma mot CSKA Moskva med 3-1.

United hemma är ingen lätt uppgift för något lag, man är i en ruskig form just nu och det finns inte mycket som kan stoppa laget. Visserligen besitter även Wolfburg en fin form för dagen, dock ska det skilja en hel del mellan lagen.

Jag tror att United blir en lite för tuff uppgift för Wolfsburg ikväll, Wolfsburgs försvar kan stundtals agera lite svagt och göra lätta misstag, när väl Berbatov och Rooney sätter fart kan det dra iväg.

Jag tror att United vinner med minst två mål varav jag spelar United -1 till ett hyggligt odds.

Lycka till.