Inte så mycket att säga om söndagen. Idag ser det riktigt intressant ut för att vara en måndag, sista matchen från premiäromgången i Serie A spelas ikväll och det är också där jag lägger mina pengar. Häng med.

Bologna-Inter
Mitt tips: 2
Insats: 7/10
Odds: 1.60 @ Pinnacle
Mitt tips: Inter -1
Insats: 4/10
Odds: 2.62 @ Expekt

Spelstopp: 2010-08-30 20:45

Något av ett kaos råder i Bologna, ägaren sparkade tränaren bara ett par dagar före premiären, laget har också haft en rejäl omsättning på spelare under sommaren där fler spelare lämnat än vad som kommit in i laget. Flertalet av dom nya spelarna har också varit skadade inför denna säsong vilket gjort att man inte kunnat träna lika mycket som kanske hade behövts. Förra säsongen var Bologna inte bra heller då man endast hade sju poäng till godo i botten. Tyvärr finns det inte mycket som talar för laget denna säsong heller.

Inter som förlorade supercupen mot Atletico Madrid i fredags är nog ute efter revansch och visa fansen att man kan vinna. Inter som för övrigt ser riktigt starka ut denna säsong och man kommer med största säkerhet slåss om titeln i år igen. Rafael Benítez som nu sitter vid spakarna i laget ställer upp med i stort sett samma lag som mot Madrid senast.

Ja det ska normalt skilja ljusår mellan dessa lag, Inter har en förkrossande statistik på just Bologna och det finns väl inte mycket som talar emot detta ikväll heller. Med tanke på oroligheterna i Bologna bör Inter ta en komfortabel seger ikväll, allt handlar dock om matchtempo något man inte uppnådde mot Madrid men som man bör fått ordning på till denna match. Inter hakar på i toppen redan från början.

Testar rak tvåa samt handikapp på Inter ikväll.

Lycka till.