Jag har hittat ett odds i den Amerikanska fotbolls ligan MLS som är klart spelvärt inatt. Spelstopp är 03:00 natt till söndag, oddset har börjat sjunka så det gäller att passa på. Häng med.

Real Salt Lake – Kansas City Wizards
Mitt tips: 1
Insats: 7/10
Odds: 1.65 @ Pinnacle
Spelstopp: 2010-05-30 03:00

Salt Lake har en fantastisk form just nu, 4-0-1 på dom fem senaste och laget ligger tvåa i Western Conference, det är jämt om plats 2-4 i tabellen så tre poäng är nödvändigt för att behålla andra platsen. Laget har spelat riktigt bra och hemma denna säsong är man hittills obesegrade med 3-1-0.

Kansas har inte riktigt lika bra form, 0-2-3 på dom fem senaste är inte särskilt bra, laget återfinns på en femte plats i Eastern Conference. Borta denna säsong 0-0-3 och formen kunde inte ha varit mer avlägsen än den är nu.

Inget av lagen har några jätteavbräck att rapportera om.

Salt Lake hemma är en maktfaktor just nu, med tanke på Kansas form just nu kan inte detta sluta på något annat sätt än med hemmaseger. Salt Lake är svårstoppade och för eller senaste kommer det en reaktion på en lång period av vinster, jag tror inte den kommer idag mot ett svagt Kansas, dock tror jag detta avgörs med uddamåls vinst.

Oddset är klart spelbart, jag hade nog förväntat med ett något lägre odds på salt Lake här. Ettan testas med hög insats.

Lycka till.