Bilbao – Racing bjöd på en underhållande och målrik tillställning under måndags kvällen och segern tog Bilbao efter en jämn match, detta resulterade i plus i kassan. Idag har vi ett blandat utbud, jag väljer dock bort CL och hämtar dagens drag från Championship.

Cardiff – Leicester
Mitt tips: Under 2.5
Insats: 5/10
Odds: 1.70 @ Expekt
Spelstopp: 2010-03-30 20:45

Cardiff ligger inför denna match fyra i tabellen 8 poäng efter Nottingham på tredje platsen. Laget har spelat klart ok senaste tiden och i senaste matchen vann man borta på Crystal Palace med 2-1. 3-1-1 på dom fem senaste och hemma denna säsong har man 9-5-5.

Leicester har blandat och gett senaste tiden, i senaste matchen blev det dock knapp förlust borta mot Derby med 1-0. Laget ligger sexa i tabellen på 61 poäng och jagar närmast Swansea och Cardiff. 2-1-2 på dom fem senaste och 6-7-6 borta denna säsong.

Cardiff har frågetecken för Anthony Gerrard, Kevin McNaughton och Jay Bothroyd saknas till denna match.
Leicester har frågetecken för Bruno Berner, tillbaka från skada är dock James Vaughan.

Cardiff har den klart bästa formen sett till lagens senaste prestationer, Leicester har två raka förluster och man har dessutom ett tufft spelschema just nu med tre matcher inom en vecka. Man kommer förmodligen att tänka sig för hur man mönstrar laget med andra ord.

Lagen har blandat statistik från tidigare möten och sett till just statistiken får det inte att favorisera något lag, inte många av tidigare möten har blivit något målkalas och jag tror vi kommer få se ett liknande scenario här idag. En tät och jämnt tillställning är att vänta och jag lirar under 2.5 i denna match. Uddamåls seger för Cardiff är troligt även om Leicester kan klara ett kryss.

Lycka till.