Dagens drag är hämtat från Hockeyallsvenskan där det ser ut att kunna bli en hel del mål. Häng med.

Växjö Lakers HC – IK Oskarshamn
Mitt tips: Över 5.5
Insats: 5/10
Odds: 1.75 @ Expekt
Spelstopp: 2010-09-29 19:00

Växsjö har verkligen startat säsongen på bästa tänkbara vis, fyra raka segrar och laget är fortsatt obesegrat. Senast blev det 5-2 borta mot Mora. Man har dessutom på dessa fyra matcher gjort hela 23 mål vilket är bra. Endast Örebro kommer i närheten med 21 gjorda mål.

Oskarshamn har startat tvärtemot, man har en seger och tre förluster i starten på denna säsong, senast blev det förlust hemma mot Örebro med 2-4. Enda vinsten kom borta mot Rögle i näst senaste matchen då man vann med 5-0.

Växsjö har inga större problem i laget, Oskarshamn har heller inte större skadeproblem just nu förutom att man tappat en del spelare till denna säsong.

Frågan är när första nederlaget kommer för Växsjö, Oskarshamn kan spela mer avslappnat och all press ligger på hemmalaget. Sett till tidigare möten lagen emellan så har det blivit en hel del mål. Växsjö gör ju en hel del mål för dagen medans släpper in en del samtidigt som man också gör en del mål.

Att Oskarshamn skulle skrälla här ser jag som inte särskilt troligt, dock tror jag vi kommer att få se en rolig och händelserik match med många mål. Mitt spel blir över 5.5.

Lycka till.