Full pott senast och det är bara att säga grattis till er som tog rygg. Tisdagen bjuder på Champions League, jag vilar från spel i CL och riktar istället blicken mot Championship där vi bjuds på full omgång Tis/Ons och här har jag hittat två fina odds som synas, ett av dom kan vara dagens bästa. Häng med.

Crystal P – Sheffield W
Mitt tips: Sheffield W +1
Insats: 3/5
Odds: 1.62 @ Bet365
Spelstopp: 2009-09-29 21:00

Crystal Palace har spelat hyfsat i dom senaste matcherna och senast bortaslog man West Bromwich med 1-0. Laget ligger nu på fjortonde plats i tabellen och har på dom fem senaste 2-1-2.

Sheffield W gjorde en bra insats i senaste matchen när man slog Cardiff hemma med klara 3-1, man hade 1-1 i paus men tog tag i taktpinnen direkt i andra och bärgade segern. Laget ligger på tolfte plats i tabellen och har på dom fem senaste 2-1-2.

Crystal Palace saknar fortfarande Freddie Sears och ser ut att mönstra samma lag som i senaste matchen.
Sheffield W förväntas få tillbaka anfallaren Marcus Tudgay till denna match, för övrigt har man inga nya skador i laget.

Sheffield W har haft det svårt på bortaplan denna säsong, borta har man raden 1-1-2 och man behöver verkligen börja spela bättre borta nu.

Crystal Palace har å andra sidan inte spelat allt för övertygande hemma denna säsong heller, hemma har man raden 1-1-2.

Båda lagen har spelat ganska jämt senaste tiden och här luktar det oavgjort, skulle tro att båda lagen är nöjda med varsin poäng i denna match då matcherna kommer tätt och tempot kan påverka lagen.

Trots det tunga bortaspelet för Sheffield W väger det enligt mig över till just Sheffield W fördel i denna match, oddset är på gränsen och jag väljer istället att spela +1 på Sheffield W till ett godkänt odds.


Barnsley – West Bromwich
Mitt tips: West Bromwich
Insats: 4/5
Odds: 1.85 @ Expekt
Spelstopp: 2009-09-29 20:45

Barnsley har det väldigt tungt i ligan just nu, i senaste matchen åkte man på en prakt smäll när man förlorade borta mot QPR med hela 5-2, man låg under med 3-0 redan i paus och hade aldrig en chans. På dom fem senaste har man 1-1-3 och laget ligger på tjugoandra plats i tabellen.

West Bromwich ligger på andra plats i tabellen endast två poäng efter Newcastle. I senaste matchen förlorade man dock något överraskande hemma mot Crystal Palace med 1-0. På dom fem senaste har man nu 3-1-1 och trots förlusten i senaste matchen har laget en riktigt bra form för dagen.

Hittills denna säsong är man obesegrade borta och just nu finns det inget som talar för att detta ska sluta på något annat sätt.

Barnsley fick sin förste målvakt skadad i senaste matchen och målet kommer i denna match att vaktas av akut lånet Bartosz Bialkowski från Southampton, vilket får ses som ett minus för laget. Anfallaren Jon Macken kommer också att saknas i laget.

För West B saknas Luke Moore som är skadad, Marek Cech saknas också men kan vara tillbaka i laget till helgen, Chris Brunt kan vara tillbaka i laget till dagens match. Jerome är avstängd, James Morrison, Neil Clement och Ishmael Miller saknas på grund av skada.

Trots skadeläget i West Bromwich ska det inte råda något annat än klass skillnad i dagens match, man spelar riktigt bra borta och är ute efter revansch efter förlusten i senaste matchen. Barnsley som inte vunnit en enda gång hemma denna säsong får nog vänta på en vinst då det inte kommer att komma i dag heller.

Oddset på tvåan är klart spelbart och testas med hög insats, räkna med ett mastigt tryck från West Bromwich från start. Detta kan vara dagens bästa.

Lycka till.