Cardiff vann enkelt igår och vi lägger ytterligare en plusdag till handlingarna. Idag spelas merparten av premiäromgången av La Liga, där avvaktar jag dock spel till nästa omgång. Istället har jag hittat ett bra drag hämtat från England. Häng med.

Sunderland – Manchester City
Mitt tips: 2
Insats: 5/10
Odds: 1.88 @ Pinnacle
Spelstopp: 2010-08-29 16:00

Sunderland förlorade knappt mot West Bromwich senast med 1-0 borta, dessförinnan spelade man 2-2 hemma mot Birmingham. Sunderland presterade inte alls bra förra säsongen och var verkligen se till att man inte hamnar i bottenstriden i år igen.

City som spenderat fruktansvärt mycket pengar på spelare denna säsong har mycket att leva upp till. Man har börjat säsongen på ett klart bra vis, premiärmatchen inleddes med 0-0 borta mot Tottenham något som följdes upp med fina 3-0 hemma mot Liverpool i senaste matchen.

Sunderland saknar fortsatt ett par spelare på grund av skador, tillbaka idag är dock Lee Cattermole och Michael Turner efter varit avstängda.

Inget nytt i City och det mesta talar för att i stort sett samma elva som startade mot Pool startar idag.

Tittar man på kapaciteten i lagen är det ingen tvekan om vilket lag som bör vinna, City har inlett på ett starkt vis denna säsong, Sunderland tror jag får det svårt även denna säsong, laget har värvat dom också men det krävs nog en del för att man ska kunna komma upp ett par pinnhål.

City behöver dessutom fortsätta prestera och visa att man inte spenderat alla pengar i onödan, ska man vara med i toppen och slåss om titeln är detta matcher som man bara ska vinna. Jag litar på att man fixar detta och lirar måttlig insats på City idag.

Lycka till.