Superettan står på programmet och det spelas en match ikväll mellan Degerfors och Öster varifrån dagens spela också hämtas. Häng med.

Degerfors IF – Öster
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 1.75 @ Expekt
Spelstopp: 2010-06-29 18:30

Degerfors har gått som tåget innan midsommar uppehållet och laget är obesegrat på dom fem senaste med 4-1-0. Sista matchen innan uppehållet vann man med 2-1 hemma mot Väsby. Hemma denna säsong har man spelat riktigt stabilt och har inför denna match 5-0-1.

Öster har gått aningen trögt i serien och uppehållet var mycket välkommet för laget då man hade en del slitna spelare som behövde vila upp sig. 2-0-3 på dom fem senaste och borta denna säsong har man 2-0-4.

Inget av lagen har några jätte avbräck att rapportera om, lagen har uppvilade efter midsommar och kan ge järnet igen. Dock tror jag att Öster kommer att få det svårt mot ett utvilat Degerfors som vill fortsätta där man lämnade innan uppehållet.

Lagen står ett bit ifrån varann i kapacitet och form och jag tror inte att Degerfors ska ha några problem med att ta en ny seger ikväll och fortsätta sin svit. Oddset liras med måttlig insats.

Lycka till.