Jönköping tappade onödigt mycket igår med höll undan och vann vilket resulterade i ett plus i kassan. Idag satsar vi vidare i den svenska fotbollen. Häng med.

Brage – Degerfors IF
Mitt tips: 1
Insats: 4/10
Odds: 2.20 @ Expekt
Spelstopp: 2010-05-29 16:00

Brage har inlett Superettan riktigt bra och laget har sett stabila ut i inledningen på säsongen. Senast förlorade man borta mot Väsby med 1-0, en match som lika gärna kunde ha slutat 0-0. Inget av lagen visade något speciellt och ett oavgjort resultat hade varit mer rättvist. 3-1-1 på dom fem senaste och Brage ligger på en sjunde plats inför dagens match.

Degerfors har dom också inlett stabilt, senast tog man en fin vinst hemma mot Assyriska med 2-1. 3-1-1 på dom fem senaste och Degerfors ligger på en femte plats inför dagens match.

Inget av lagen har några större skador att snacka om.

Senast lagen mötes vann Brage hemma med 2-0, Brage är obesegrade hemma denna säsong medans Degerfors endast har en vinst på bortaplan. Jag tror faktiskt att Brages hemmastyrka fäller avgörandet i denna match, hemma har man visat sig riktigt stabila hittills och jag tror att Degerfors får det svårt idag.

Dock tror jag inte vi kommer att få se någon jättevinst, uddamålsvinst låter troligt då lagen trots allt är relativt jämna. Måttlig insats testas på ett klart spelvärt odds.

Lycka till.