Trots att det är måndags bjuds vi på riktigt fin fotboll idag. Jag har hittat en fin vinnare i dagens La Liga match. Häng med.

Athletic Bilbao – Racing Santander
Mitt tips: 1
Insats: 6/10
Odds: 1.98 @ Pinnacle
Spelstopp: 2010-03-29 21:00

Bilbao hittar vi på en sjätte plats i tabellen, närmast jagar man Sevilla som ligger tre poäng före, efter sig har man Coruna som jagar för att komma förbi och idag har man ett gyllene läge att dra ifrån. 1-3-1 på dom fem senaste och visst har det gått lite segt senaste tiden. 8-2-3 hemma denna säsong.

Racing ligger nära strecket och visst är man i behov av poäng även om man har några poäng till godo. Racing har heller inte gjort någon glad senaste tiden. Man har måltorka och det är inget man vinner matcher på. 1-3-1 på dom fem senaste. 5-5-4 borta denna säsong.

Bilbao siktar på Europa platserna, ska man nå dit krävs det att man vinner sina matcher nu och idag ska man ha god chans till det. Man har varit starka hemma och det är här man ska ta dom viktiga poängen för att ha en chans på Europaspel. Man har några tuffa bortamatcher på programmet och då krävs det att man vinner matcher som denna mot Racing.

Bilbao har hyfsad statistik på just Racing också och jag litar på att man fixar detta ikväll och lirar medel insats på Bilbao.

Lycka till.