Helgen stundar och fredagen hade gärna fått vara lite mer upphetsande. Trots det tråkiga utbudet har jag hittat ett roligt special spel som känns lovande inför kvällens omgång i Hockeyallsvenskan. Häng med.

Leksands IF – IF Sundsvall Hockey
Mitt tips: 1:a perioden totalt över 1.5 mål
Insats: 6/10
Odds: 1.62 @ Expekt
Spelstopp: 2010-01-29 19:00

Leksand har spelat bra senaste tiden trots att man bjudit på riktiga platt matcher, senast blev det förlust hemma mot Troja med klara 2-5, 3-0-2 på dom fem senaste och man ligger fortsatt etta i tabellen med ett litet försprång ner till jagande AIK.

Sundsvall går fortsatt trögt och laget har mäktat med 2 vinster på dom fem senaste tillsammans med tre förluster. Senast blev det storstryk borta mot Almtuna med 5-1, i hemma mötet med Leksand blev det hela 0-6 i baken för Sundsvall. Man ligger illa till i botten av tabellen, trea från slutet och behöver sannerligen poäng. En uppgift som många gånger är allt för tuff för Sundsvall.

Leksand måste skärpa till sitt spel efter förlusten senast och laget verkar ha förstått allvaret i situationen, Leksand har fått en del förstärkningar till laget också och ikväll ser det ut enligt följande.

Tom Lawson ny målvakt för Leksand kommer att starta ikväll, Antti Hulkkonen och Jussi Pesonen som nyligen anslöt till laget kommer också att spela ikväll, Pesonen kommer att spela tillsammans med Virta och Nordström.

Modolånet Michal Zajkowski är tillbaks i Sundsvallsmålet vilket är positivt, dock vet jag inte om det kommer att räcka.

Ja Leksand fortsätter att förstärka och det visar sig om det kommer att hjälpa, dock brukar det ju ta ett tag innan nya spelare spelat in sig med befintligt lag. Jag tror i alla fall att vi kommer att få se en mål fest ikväll, 3 mål redan i första perioden därav mitt val av spel, Leksand kommer att ånga på redan från början och Sundsvall kommer dessvärre inte att orka hänga med.

Lycka till.