Vilken lista vi har att välja matcher från idag, dagens drag är hämtat från Championship. Häng med.

Queens PR – Millwall
Mitt tips: 1
Insats: 6/10
Odds: 1.69 @ Pinnacle
Spelstopp: 2010-09-28 21:00

QPR ångar på i ligan och senast blev det en ny vinst när man vann hemma mot Doncaster med 3-0, man är fortsatt obesegrade både hemma och borta och man har fått ett litet försprång i ledningen av Championship efter åtta omgångar.

Millwall har tappat en aning senaste tiden, senast blev det ny förlust när man föll borta mot Cardiff med 2-1, i matchen dessförinnan förlorade man med hela 6-1 hemma mot Watford. Man letar efter formen som är fortsatt svar. 1-2-2 på dom fem senaste och laget ligger på en tolfte plats inför denna omgång.

Shaun Derry är ett frågetecken för QPR och kommer att testas sent, Alejandro Faurlin, Bradley Orr, Fitz Hall, Peter Ramage och Lee Cook saknas, saknas för också Rob Hulse som får vänta på sin debut i anfallet då han återhämtar jag sig efter skada.

Millwall får klara sig utan Liam Trotter som är avstängd, saknas gör också Darren Carter, Andrew Frampton, Shaun Batt och John Marquis.

Båda lagen har en del skador dock är inte alla nya skador utan något man dragits med en tid.

Formen är hysterisk för QPR, man fortsätter att leverera och man har helt klart imponerat i starten på denna säsong, dock är säsongen lång och det ska ju hålla hela vägen också. Fortsätter man så här blir man dock svårslagna i år.

Millwall får inte riktigt till det och formen är fortsatt svag, att idag möta QPR på hemmaplan är dock ingen lätt uppgift. Visserligen kommer QPR att åka på ett nederlag förr eller senare, jag tror dock inte att det kommer här på hemmaplan mot Millwall.

QPR är alldeles för starka just nu och har sannerligen flytet i laget, den fina raden fortsätter för QPR och man plockar hem ytterligare tre poäng ikväll, måttlig insats liras på ettan.

Lycka till.