Underspelet från Tyskland satt igår och Bayern München fick ingen lätt match och förlorade till slut mot nykomlingen. Idag har jag hittat en riktigt vass vinnare, det såg riktigt fint ut senast och inget talar emot idag. Oddset klart spelbart. Häng med.

Portsmouth – Cardiff
Mitt tips: 2
Insats: 5/10
Odds: 2.38 @ Pinnacle
Spelstopp: 2010-08-28 16:00

Portsmouth fick inte ens ihop till ett fullt lag senast, man förlorade när man mötte Preston borta med 1-0. Det har inte sett allt för bra ut i starten på säsongen och laget har en hel del trassel som påverkar.

Cardiff vann enkelt senast med 4-0 hemma mot Doncaster, Bellamy gjorde succé direkt i laget och blir fortsatt farlig. Laget för övrigt har sett riktigt bra ut i starten på säsongen och kan gå långt denna säsong.

Här råder det ingen tvekan enligt mig, jag tycker det är konstigt att inte Cardiff blivit större favoriter än man är. För dagen ska det skilja hästlängder lagen emellan och Portsmouth kommer trots hemmaplan få det svårt idag och jag kan inte se något som skulle innebära att inte Cardiff tar ytterligare en ny seger. Oddset är klart spelbart och testas med måttlig insats.

Lycka till.