Lördagen slutade på plus då Zaragoza tog chansen till viktiga poäng mot Valencia. Idag stundar en riktigt intressant fotbolls söndag och jag har hittat en riktigt intressant match i La Liga där det bjuds på derby. Häng med.

Real Madrid – Atletico Madrid

Mitt tips: Real Madrid -1.5
Insats: 4/10
Odds: 1.85 @ Bet365
Spelstopp: 2010-03-28 21:00

Vi bjuds på ett Madrid derby söndag kväll och matchen är glödhet.

Real Madrid har en riktigt fin form just nu, tidigare i veckan bortaslog man Getafe med 4-2. Man tappade onödigt mycket i andra halvlek med segern var aldrig hotad. Laget är fortsatt obesegrat på dom fem senaste och man ligger tvåa i tabellen då Barca spelade under lördagen och vann. Hemma denna säsong har man också obesegrade med fjorton raka vinster.

Atletico Madrid ångar på och det blandas och ges när laget äntrar planen, senast vann man med 2-0 hemma mot Bilbao, i matchen dessförinnan förlorade man borta mot Mallorca med hela 4-1. 3-1-1 på dom fem senaste och laget ligger åtta i tabellen inför denna match. Bortaspelet har inte varit alltför lysande denna säsong och man har nu 2-4-8.

Real kommer att sakna Kaká, Benzema, Pepe, Drenthe, Lass och Garay, Diarra, Mosquera och Marcos Alonso är dock tillbaka och finns tillgängliga för laget. Dock har laget gott om kompetenta spelare att tillgå då det kryllar av inviduellt skickliga spelare.

För Atletico är det minuset att Tiago saknas.

Real Madrid har en kanon form just nu, hemma är man dessutom starkare än berg och det ska mycket till för att rubba laget. Atletico har inte direkt glänst i sitt spel denna säsong, och med tanke på hur man blandat och gett i dom senaste omgångarna ska man normalt få det svårt här. Dessutom har Atleticos bortaspel denna säsong varit under all kritik.

Real har varit stabila och man vet vikten av tre nya poäng för att inte ge Barcelona det där försprånget som kan innebära att man tappar titeln även i år. Alla matcher är att betrakta som en final. Real har dessutom snittat tre mål i dom senaste nio matcherna vilket är riktigt starkt.

Mål kommer det att bli, Real kommer med all sannolikhet också avgå med segern. Jag kommer att lägga två spel i denna match. -1.5 på Real samt över 1.5 mål i halvtid. Matchen ser ni på Tv4Sport eller via stream på något av bolagen som erbjuder La Liga matcher. Sätt er i soffan och njut av denna match då det kommer bli riktigt underhållande att se detta.

Tilläggsspel:
Real Madrid – Atletico Madrid

Mitt tips: Över 1.5 Mål Halvtid
Insats: 5/10
Odds: 1.95 @ Expekt

Lycka till.